shomer shabat

Cuma, Ağustos 12, 2011

GLENN BECK J-STREET'I RAHATSIZ ETTI, VAH VAH!!!

bs"d


Israil'i bolup yeni bir Auschwitz yolu acma yolunda onculuk yapmaya soyunan Vahabi ve Soros gudumlu anti-Israel ve anti-baris J-street Glenn Beck'in shu cumlesinden rahatsiz olmus:

"those who divide Israel – i.e., support a two-state solution – will face God s wrath."
Glenn Beck'e her zaman "hashdeu ve kabdeu" olarak yaklasmak gerektigini dusunuyorum. Ama yukardaki cumle kendi "prophecy"si degil. Acikca Tora bunu soyluyor. Daha Sali gunu (5771-2011) Eretz Israel hakkinda kotu konusmanin sonuclarini anma suremizin sonuna vardik. Ilk iki Holokost'un yildonumleri. (Her ne kadar bir bolumumuz ilk Holokost'u anma haftasini Shlomo Artzi ve bilimum sanatci ile kutladiksa da)

Sadece "dibat ha'Aretz" - Eretz Israel hakkinda kotu konusmanin sonuclari bunlar.

Bir de alip bunca sene sonra modern tarihin en buyuk mucizesi ile tekrar sahiplendigimiz topraklari bizi yok etmege yemin etmis Hitler ruhlulara vermeyi "pro-Jewish" (pro-Israel = pro Jewish) olarak bize satmaya calisanlarin bize getirecekleri felaket hakkinda az bile soylemis.

Bugun yildonumunu yasadigimiz Gazze Yahudileri tehciri sonrasi o karalari alanlarin akibetini ve o kararlar sonrasi ulusca ne duruma girdigimizi gormemek icin kor olmak ozur degil.

Reform dini takipcisi edilen Yahudi kardeslerimiz maalesef Holokost kurbanlari arasinda sayilabilecek durumdalar. Bu organizasyonun ve liderlerinin Yahudi ulusu uzerinde ruhani bir Holocost uygulamakta olduklari gercek.

J-street'in korukledigi "fiziksel", "dini" liderleri Reform organizasyonun korukledigi "ruhani" Holokost ile karsi karsiyayiz.

Bugun cifte Holokost ile karsi karsiyayiz.

Ve bugun maalesef entel-dantel Yahudi kardeslerimiz Hitler'e oy vermekle ovunmekteler.

Acaba hak mi ediyoruz?
Related Posts with Thumbnails