shomer shabat

Perşembe, Şubat 05, 2015

YALAN DOLAN İLE AMACA ULAŞMAYA ÇALıŞMAK

bs"d



Büyük ihtimalle çoğunuz artık bunu duymaktan bıkmıştır ama ben yazmaktan bıkmadım.
Bugün başta Jstreet olmak üzere tüm liberal ABD Yahudi organizasyonları ve bu organizasyonlarla İsrael'in güvenliği hesabına dahi İsrael solunun iş birliği içine girmelerinin sebebi aynı.
Marxist Hüseyin Obama rejimi ve kör ve sağır olmaya yeminli egoistlerden oluşan ABD liberal Yahudileri Netanyahu'yu kendi "sapık" dünya görüşlerine bir engel olarak görmekteler. Amaç Netanyahu'yu devirmek. (tikun Olam manyakları)
İsrael solu ise gittikçe zavalasmakta olan ve ne yön alacağını dahi saptayamayan ideolojilerinin şaşkınlığı ile tek amaç etrafında birleşmekte. 
Amaç Netanyahu'yu devirmek. Bu amaç için ellerindeki araçlardan biri Netanyahu'yu ABD Kongresi'nin davetini kabul etmek ve bu şekilde Beyaz Saray'a (Ak-Saray) terbiyesizlik yapmakla suçlamak. ABD - İsrael ilişkilerini kötüleştirmekle suçlamak. Hatta bir Ak-Saray yetkilisinin Netanyahu bizim "suratımıza tükürdü" şeklinde demeç verecek kadar olayları extremleştirmeye çalışmak ta bu plan içinde. (Suratlarına tükürülmeyi başka bir çok nedenden hak ettiklerini söylemeye gerek yok gerçi.)
New York Times yayınladığı yalanlardan biri ortaya çıkınca aşağıdaki düzeltmeyi yayınlamak zorunda kaldı. Sonuçta Netanyahu hükümeti ABD Kongresinden bu daveti aldıktan sonra Beyaz Saray'ı bilgilendirmiş.


Netanyahu'yu Beyaz Saray'ın haberi olmadan işler çevirmekle suçlamış olanların yüzüne tükürmek neden ayıp olsun ki?
Yalancılar, aşağılık üç kağıtçılar.
Her şeyde olduğu gibi Nasyonal Sosyalist Dansözler Partisi yine yalancı liberal ABD Yahudileri'nin de desteği ile bu yaptıklarını utanmadan yapmaya devam ediyor.


Herr Führer Hüseyin'i kendi sapık amaclarinda yol arkadaşı olarak bulduklarından beri İsrael'e ve temsil ettiği Yahudi gururuna olan düşmanlıklarını gittikçe daha da açık bir şekilde ortaya koymaktalar.
Bakın Jstreet'in başındaki Jeremy alçağının attığı twitlere.
Sabahtan akşama Netanyahu'yu kötülemek, Führer rejimini Netanyahu'ya karşı fişeklemek.
Ben bu adama "gönüllü baş kapo" deyince kızanlar var. Kızsınlar.
İsrael sahillerinde "artik" satarlar. Satın alsınlar ve ne yapacaklarını onlara averaj bir İsrael'li anlatır.

Yabasta!
Related Posts with Thumbnails