shomer shabat

Salı, Nisan 01, 2014

POLLARD VE FANTAZI KURBANLARI

bs"d




Eger haber dogru ise, Israel icin kendini tehlikeye atan ve senelerce hapis yatan Jonathan Pollard Israel'in buyuk bir fantazi ile "baris dini mezbahasinda" kurban edilmesinde kullanilacak.
Iste Amerika'nin gercek Esav yuzu.

Serbest kalmasi karsiligi yuzlerce Yahudi kani dokmus Arap teroristin salinmasi ve boylelikle sonunda hic bir seye varmayacak "baris gorusmeleri"nin devami saglanacak.

Buradan, simdi bu firsati bilip bu anlamsiz gorusmelere karsi olanlari susturmaya calisacak olanlara yaziyorum:

Benim gibi liderler uzerinde etkisi olamayan, oy hakki ile bile etkisi olmayan (cunku hepsi safsata), koyunlara sesleniyorum (hepimiz oy hakki sahibi koyunlariz, ama bu tip durumlara sessiz kalmak destek vermektir):

Oslo surecini destekleyerek yaptiginiz hatayi, Yahudi kani'nin bedava akmasina olan desteginizi af etmek veya etmemek kimseye dusmez. O, Oslo sayesinde yerin 3 meter altinda yatanlarin ailelerinin hakki.
Ama simdi ayni hatayi ,daha da tehlikeli bir hatayi, destekleyip sonunda Yahudi kani aktiginda yine kivirtmayin. Sizi bundan sorumlu tutacaktir bu millet. 
Oslo'da yaptiginizi tekrar etmekle bilincli oldugunuzu ispatliyorsunuz.

Oslo konusunda uyardigimizda dalga gecenler, kucumseyenler yine ayni salonlardan "iki devlet" fantazisi ile koyunlari peslerine takmaya kararlilar.



Related Posts with Thumbnails