shomer shabat

Pazar, Ocak 10, 2016

BE"TZELEM ÖRGÜTÜNÜN KATİLLERİ

bs"d



bs"d
Stalin'in ünlü "omlet yapmak için yumurta kırmak gerekir" ilkesini hiç bir zaman hafife almayan ve ideolojileri uğruna değil bir kaç kişinin yüzbinlerin, milyonların hayatını vefa etmeye hazır faşist sol, modern Israel tarihinde gerek "av sezonu" ile, gerek Altalena ile bu ilkeye olan bağımlılığını gururla bizlere hatırlattı.

Şimdi yine aynı faşist ideolojinin günümüze uyarlanmış hali ile faailiyet gösteren "be'Tzelem" adlı faşist sol terör örgütü kendi sapık ideolojileri uğruna sadece Yahudiler'i değil Arapları da feda etmekten hiç bir zaman kaçınmayacağını ispat etti.
Yahudiler'e Yehuda ve Şomron'da toprak satan Arapları Filistin [sic] Özerk Terör Yönetimine ifşa ederek bir çoğunun hayatını tehlikeye atmaktan da çekinmeyerek.

"[Yahudiler'e toprak satan Arapları] Filistin güvenlik örgütlerine iletiyorum... Onlar da yakalayınca hemen öldürüyorlar"
Ezra Naavi

Faşist sol her faaliyet gösterdiği yerde kendi çapında kan dökmekten çekinmiyor.
Stalin 20-30 milyon ile ideolojisinin kan ihtiyacını karşılarken, Be'Tzelem için büyük ihtimal ile 6-7 milyon kafi olacaktır.

İşe bakın şimdi Yeruşalayim'de Be'Tzelem terör örgütü karagahında yangın çıktığı haberi geldi.
Acaba delilleri yok etmeye mi çalışıyorlar?

Doğrusu umarım İsrael değil bu paçavraları Araplar bir şekilde, bir sebepten ellerine geçirirler ve gerekeni, gerektiği şekilde yaparlar.
Adalet yerini ancak öyle bulacak.
Related Posts with Thumbnails