shomer shabat

Perşembe, Ocak 28, 2016

DAYANIŞMADA BU HAFTA

bs"d



Lay lay lom liberal, ateist, sol antisemit dünyasında yine averaj bir haftaydı.
Şoa'yı uluslararası anma gününe gelen haftada Führer "Ulu Lider" Hüseyin Israel konsolosluğunda timsah göz yaşları dökerken rejimi Yehuda ve Şomron'da üretilen malları etiketleme kararı aldı.
(Bakınız: etiketleme genelgesi)

Bayanların rüyalarına giren yakışıklı Kanada Başbakanı da ateist, sol antisemit liberalizmin, ateist İslam ile olan bağlarını pekiştirircesine Şoa'yı anma günü için yaptığı nutuğuna Yahudiler veya antisemitizm ile ilgili bir kelime eklemeyi uygun bulmadı.
Şoa Yahudiler'e uygulanmadı ya.
(Bakınız: kutup ayılarına Holokost  - küresel ısınma tabii ki)
Zaten Führer "Ulu Lider" Hüseyin rejiminin barış ortakları Şoa'nın varlığı hakkında kesin olmayan bir iddia olduğunu söylüyor.  (Bakınız: budur!)
Demek ki adamın bu görüşüne o kadar değer veriyoruz ki, her ne kadar Israel'i imha edeceği üzerine and içse de bu iddiasının da kesin olmadığına dayanarak eline 150 milyar Dolar'ı teslim ediyoruz. Süper zeka.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Yahudi kanının dökülmesini anlayışla karşılamak gerektiğine dair sözleri ile Yahudileri kızdırırken pro-Israel (gülmeyin ayıptır) J-street kendisini haklı bulan Ha'Aretz makalelerini anında tweet etmeyi kaçırmadı.
Tersi olsaydı zaten şaşırırdım.

Kısaca; Ateist Islamistler ile, Liberal ateist solun bir haftası daha geleneksel dayanışmaları icinde geçti.
Bakalım haftaya ne gibi planları var.

Avanti - popolo...
Related Posts with Thumbnails