shomer shabat

Salı, Kasım 03, 2015

YÜZYILIN SAHTEKARLIĞI

bs"d



Antarika'da buzlar erimiyor, tam tersine buzlar çoğalıyormuş.
Sahtekarlar için iyi haber değil ama onlar tabii bunu da yine aynen AKP'nin kazanması gibi "küresel ısınma"nın bir aşaması olarak satmaya çalışacaklardır.
Bernie Madoff bunların yanında dürüst kalır.

"Küresel ısınma" dinini yaratarak milyonlarca mürit ile dünyanın en kuvvetli tarikatlarından biri haline gelen bu şebeke trilyarlarca Dolar hörgüçledi.
Hazretti Al Gore'u kendilerine Peygamber yaptılar.
Tabii liberalizmin ilk 10 emrinden biri haline gelen bu "küresel ısınma" palavrasına inanmayanları aynen "Holokost inkarcıları" gibi yargılama yollarını da açmaya çalışan bu şebeke aynen kendilerini "Barış tüccarları" diye bize yedirten gaddar ve kalpsiz "hümanistler" ile aynı karanlığın temsilcileri.
Bir de kendilerini aydın diye çağırmazlar mı?
Bu paçavralara inanmak, her gravat giyen, top sakallı, dazlak kafalı, badem bıyıklı ve tabii göbekli  soyguncuyu entel sanmak herkesin bileceği iş tabii.

Bir adam ben insan sevgisi ile yanıyorum gibi kendini çok hümanist gösteriyorsa, o adamdan korkun, canınızı yakacaktır.

Bir adam her üç kelimesinde bir "imagine" diye tıngırdatıp, "peace now, şalom ahşav", "Barış, barış" diye kafa şişiriyorsa dikkatli olun o adam Savaş üzerinden para kazanacak, kanınıza aç biridir.

Bir adam her üç kelimesinden birinde eşitlik, ırkçılık lafları ile kafa ağrıtıyorsa sırtında swastika döğmesi ile dolaşıyordur. Kendinizi sakının eline geçerse sizi bir tren vagonuna yükleyebilir.

Aynen kendini bu çağda Tzadik, ermiş filan gibi gösterenlerden kaçınmanız gerektiği gibi, bir eli cebinizde olma ihtimali çoktur.
Related Posts with Thumbnails