shomer shabat

Cumartesi, Mart 22, 2014

ISRAEL YOK EDILENE KADAR J-STREET

bs"d



dusmanlarla isbirliginden vaz gecmeyecek!

ABD Yahudi lobisinin gucunu kirmak amaci ile Saudi ve liberal sol ortakligina paravan olarak kurulan J-street yine Netanyahu - Abbas cekismesinde dogal olarak Abbas tarafinda yer alarak Israel'in Yahudi Ulusunun Devleti olarak,  kurulmasi olasi teror devleti (bar minan) tarafindan taninmasi istegini yersiz buldugunu acikladi.

J-street yoneticisi Jeremy Ben-Ami uyelerine yolladigi mektup ile bu tip "ufak detaylarin" daha sonraya birakilip hemen bir anlasmaya gidilmesini tavsiye ettiklerini acikladilar.

Liberal ABD Yahudileri icin buyuk bir problem teskil eden Israel'in elemine edilmesi ve/veya ufak bir stetl haline getirilmesi icin calisan paravan orgut J-street'in yakinda cop sepetine atilacak olan Kerry planini kurtarmaya calismasinin nedeni baska bir alternatif yaratmanin zaman alacagini bilmesinden dolayi olmali.

Netanyahu'nun bu konuda israrci olmasini, "hic bir Arap liderin buna hazir olamayacagi" yuzunden gereksiz buldugunu aciklayan Ben-Ami Abbas'tan ne bekledigini hic aciklama zahmetine dahi girmemekte.

Bayanlar ve Beyler;

Jstreet kesinlikle ve kesinlikle anti-semit bir orgut haline gelmekte.
Eger Israel baris masasina oturup sinirlarinda bir teror devleti kurulmasina yanasmakta ama bu yolda bir  sart olarak en azindan bizimle degersiz bir kagida imza atacak olanlardan bir taninma beklemekte israr ediyorsa bunu gereksiz bulan PRO-ISRAEL olamaz.

Paravan orgut Jstreet olsa olsa ANTI-ISRAEL ve ANTI-SEMIT ogeler ile isbirligi yapanlarin toplandigi bir tenteden baska bir sey degil. 


Related Posts with Thumbnails