shomer shabat

Pazar, Mart 30, 2014

HOLOKOST INKARI SUC DEGIL -- PRENSIP

bs"d

Eger suc olsaydi Israel'in Cumhurbaskanligi makamindaki Shimon Peres Holokost inkarcisi biri hakkinda "a man of priciple" (prensip sahibi biri) der miydi? Holokost inkarcilarini her Yahudi lanetledigine gore koskoca Cumhurbaskani'nin bu kadar gurur duydugu biri "holokost inkarcisi" olamaz. Veya "Holokost inkarcisi" olmak bazilari icin suc sayilmaz. 6 milyon Yahudi'nin temsilcisi bir adam 6 milyon Yahudi'nin imhasini inkar eden bir adama bu kadar sicak bakacak kadar alcalmis olamaz sanirim. Demek ki "Holokost'u inkar etmek" suc degil. Ben mi yaniliyorum?
Neyse gelelim Abbas'in yazdiklarina:

1982'de Moskova Patrice Lumumba Universite'sinde verdigi doktora tezi: "Naziler ile Siyonist orgutu liderleri arasindaki iliski. 1933-1945". Daha sonra ayni tezi temel alan "Obur taraf: Nazizm ile Siyonizm arasindaki gizli iliski" adli kitabinda Abbas, "Avrupa'da oldurulen Yahudilerin aslinda Nazilerle isbirligi icinde olan Israel oncesi Siyonist liderlerin kurbanlari oldugunu" savunmakta. 
Kendi kelimeleri ile: "Hitler'in Nazileri ile Siyoniost liderler arasinda bir ortaklik kurulmustu… [Siyonistler] basta Hitler ve Naziler olmak uzere tum irkcilara, Filistin'e gocu garantiledigi surece, Yahudiler'e istediklerini yapma iznini vermislerdi."
Abbas, "Siyonistler mumkun oldugu kadar cok Yahudi'nin oldurulmesini arzulamaktaydilar" diye yazmakta. "Daha cok kurban olmasi savas sonrasi pazarlik masasinda ganimetleri paylasma konusunda daha fazla hak saglayacakti. Ancak Siyonizm savasan bir ortak -- cephede kurban veren ortak -- olmadigi icin sivil kurban sayisini yukseltebilmek, istedikleri zaman, hesap yapildigi zaman kurban sayisini yuksek tutmak icin her turlu isim altinda kurban yaratmak zorundaydilar."
Abbas Holokost'ta 6 milyon Yahudi'nin katl edildigini inkar etti. Bu da bir Siyonist oyunuydu. "Gercek olan kimse bu sayiyi ne kesinlikle ispat edebilir ne de kesinlikle inkar edebilir." "Baska kelimelerle sayi 6 milyon olabilecegi gibi, bu sayi cok daha az , 1 milyonun da altinda olabilir." "Siyonist orgutun bu sayiyi abartmis olmasi kazanclari acisindan mumkun gorunmekte. Bir cok bilim adami bu sayiyi etud etti ve sasirtici sonuclara vardilar -- Yahudi kurban sayisini bir kac yuz binden ibaret oldugu seklinde"

Abbas ayni tezinde:
The Zionist movement led a broad campaign of incitement against the Jews living under Nazi rule to arouse the government's hatred of them, to fuel vengeance against them and to expand the mass extermination.[4]

"Siyonistler Nazi kontrolu altinda yasayan Yahudiler icin, hukumetin onlara olan nefretini uyandirmak ve genis katliami yakitlamak ve intikam almalarina olanak saglamak icin genis bir kiskirtma kampanyasi yuruttuler."
Related Posts with Thumbnails