shomer shabat

Cuma, Nisan 12, 2013

LIBERAL MEDIA VE MENGELE

bs"d

ABD'yi su gunlerde cok mesgul eden "silahsizlanma" (daha dogrusu ilerde olusabilecek muhalefeti silahsizlandirma) konusunu isleyen liberal media ozellikle Connecticut'ta Aralik ayinda vuku bulan insanlik disi katliami kendine reklam etmekte.
Her zamanki gibi bu aydin, liberal, elit "secilmisler" insan hayatina ve ozellikle cocuklarin hayatina herkesten daha fazla onem verdiklerini, hayatin kutsalligini kendilerinin savundugunu her firsatta bize hatirlatirlar.
Tabii hangi insanin hayatinin hangisinden daha onemli olduguna da onlar zaten "aydin, liberal ve elit" dunya gorusleri sayesinde zaten bizim icin karar vermislerdir.



Mesela asagidaki olayda oldugu gibi.


bu torbalarin ne oldugunu sormayin
Bu haberi ve mahkemesini hic bir ana haber kaynaginda bulamazsiniz, cunku sonucta oldurulan bebekler liberal medianin zaten oldurulmelerini hakli buldugu diger tum bebeklerden bir kac hafta daha buyuk. Sadece bunlar gun isigina cikmislar ama tabii bu "firlamaliklarinin" hesabini odemek zorundaydilar.

Iste bu tip haberler ve mahkemeye kac muhabir gidecektir veya bas sahifelerde gorecekmisiniz diye dert etmeyin, bunlar ufak haberler ve bizim gibi "arkaik"ler icin gereksiz detaylar.

Cok daha onemli olan moda haberleri vs. neyimize yetmiyor?

Okuyun ama onemli degil aslinda:

http://www.theatlantic.com/national/archive/2013/04/why-dr-kermit-gosnells-trial-should-be-a-front-page-story/274944/
Related Posts with Thumbnails