shomer shabat

Pazar, Eylül 30, 2007

HITLER NEW YORK'TA IKEN


bs"d

Gecen Pazartesi , 24 Ekim 2007 tarihi New York tarihine 21 . yuz yilin ilk Hitler'inin ziyareti olarak gececek. Ayni Hitler , ozgurluk adi altinda Columbia Universitesi'nde de konusma yapacak kadar dunyanin "Liberallik" adi altinda tutuldugu yeni ruh hastaliginin meyvalarini toplamayi basardi.
"Liberal" dunya , aynen Holocost sirasinda ellerine kazma kurek verilip kendi mezarlarini kazan , sonra da ayni mezarin basinda kursunlanan binlerce kurbanin basina gelenlerden ders almayi bilememis bir durumda.

Ahmedi-Hitler kopeginin New York'u kirlettigi gun Birlesmis Milletler (Israil'e karsi) binasi onunde bir protesto mitingi yapildi. Bu mitingden bir kac fotograf ekliyorum.
Dostum Shelomo Alfasa'nin cektigi bu 150'den fazla fotograf arasinda en carpici olan 4 fotograf kelimelere gerek birakmiyor.







Son Hitler'i ve yaptiklarini cok iyi hatirlayanlar halen yasamasina ragmen "Liberal" dunya ,sanki hic bir sey olmamis ve olmasina ihtimal yokmus gibi davranmaya devam ediyor.

New York'u kirleten Ahmedinejad'dan hic bir farki olmayan ve basta gelen "Soykirim Inkarcilari"ndan olan Olmert ve Peres'in ortaklari Abu Mazen , Israil'in son umudu olarak piyasaya suruluyor.

Zavalli bir Ulus olduk bu liderlerin altinda.


Altta ise kusura bakmayin ama bir kac tane diskinin yine ayni mitinge karsi yaptiklari gosterinin fotografi var .
Artik birinin cikip sifonu cekmesi gerekiyor...


Related Posts with Thumbnails