shomer shabat

Pazar, Eylül 16, 2007

KENDIMIZE ATTIGIMIZ CELMELERE DEVAM


bs''d

Israil Hukumeti'nin kendi kendine attigi celmeler serisine yenisi eklendi.
Rusya'dan gelecek olan turistlere vize zorunlulugunu kaldirma karari alindi.Boylelikle Israil nufusuna eklenen 250-300 bin kadar Yahudi olmayan Rus icin aileleri ile birlesme olanagi ve sonucta Israil'de daha genis bir nufusa ve etkiye sahip olma olanagi doguyor.

Dunya Yahudi nufusunun sadece %8-10 kadarini kapsayan dindar Yahudiler'den baska aliya oraninin cok dusuk olmasi yuzunden degisen Yahudi demografisini yonlendirmek icin son hizla bu programa devam ediliyor.

Israil devletinin "Yahudi Devleti" olma karakterini degistirme planini uygulamaya calisan liberal sol icin Israil'e yerlestirilecek yuz binlerce Hristiyan en yararli kaynak. Haredi topluma veya Siyonist dindar topluma karsi kullanabilecekleri en kuvvetli silah bu.
Bir Hristiyan'in bu iki toplumu da temsil eden partilere oy vermeyecegi gercegi hesaba katilinca liberal sol icin en buyuk bas agrisi olan Israil Devleti'nin Yahudi karakteri iyice ayaklar altina alinmaya devam edilecek.

Gecen haftalarda iyice ortaya cikan Neo-Nazi akimlar, liberal solu Shabat mumu yakan bir aile kadar uzmuyor.

Ehud - Peres - Ehud ucgeninin



verdigi zararlarin Israil tarihinde esi olmamaya devam ediyor.Israil krallarindan Ahav ve Izebel dahi en azindan tum Yahudi ailesini kanatlari altinda tutmayi basarabilmislerdi.

Israil Devleti'nin bildigimiz sekildeki varliginin son senelerini yasiyoruz.Bu yok olmayi dusmanlarimiz degil icimizdeki dusmanlarimiz sayesinde kendi kendimize basariyoruz.

TEKRAR VE TEKRAR HATIRLAMAKTA YARAR VAR :
'' ISRAIL DEVLETI'NIN GELECEGI ICIN SISTEM DEGISIKLIGI TEK COZUM ''
Related Posts with Thumbnails