shomer shabat

Cuma, Haziran 24, 2011

LIBERAL ABD YAHUDI EN....

bs"d






Yer fistigina ve Caroline Glick'e alerjisi olanlari uyariyorum.
Gercekler ile bir kez daha yuz yuze gelebilirsiniz, dikkat!!!






    Caroline Glick uzun bir makale ile bilinen bir konuyu tekrar gundeme getirmeye calisiyor. Gecen gun burada sozunu ettigim liberal ABD Yahudileri'nin "Who is who" zumresinin adam basina $ 25,000 ile $ 35,800 odeyip mesihlerini canli olarak izlemelerinin arkasinda yatan mantaliteyi Caroline Glick bu makalesinde dile getiriyor.

Alinti:
These are people who demonstrate their goodness by embracing every politically correct liberal cause as their own.

From abortion to socialized medicine to free passes for illegal immigrants, to opposition to the Iraq war, liberal American Jews are ready to go out on a limb for every cause the liberal media supports.

Bu shahislar, kendi iyiliklerini gostermek icin her "politik dogru" durumu kucaklayip sahiplenenlerdir. Kurtajdan sosyalistirilmis saglik servislerine, kanunsuz gocmenlere serbest gecis izni vermeye, Irak savasina karsi cikmaya kadar liberal ABD Yahudileri  liberal mediyanin destekledigi her amaca atlamaya hazirlar.


 
Makalenin sonundan da bir alinti yapmadan olmaz:
The great circus master P.T. Barnum said famously that there is a sucker born every minute. Liberal American Jews aren't born suckers. They become suckers out of their own free will.


Buyuk sirk ustasi P.T. Barnum "her dakika bir enayi doguyor" demisti. Liberal ABD Yahuileri enayi olarak dogmuyorlar. Kendi istekleri ile enayilesiyorlar. (benim notum: incinecek olanlar icin sucker kelimesinin en kibar tercumesini aradim ama ancak bunu bulabildim)

Ama gercekler bizim liberal ABD Yahudileri icin oyle degil.
B"H en azindan her gun yeni bir tane dogmadigi kesin:



Tum Makale icin :
Liberal American Jewish Suckers

Eger buraya kadar okuduysaniz makalede sozu gecen Yale Universitesi olayi ile ilgili bir karikatur icin:
YALE
Related Posts with Thumbnails