shomer shabat

Salı, Ocak 20, 2009

BIR SOLCUDAN OZUR


bs"d

Gush Katif ve Gazze cemaatlerinin Israil'in Sharon hukumeti tarafindan uygulanan pogrom ile evlerinden surulmelerinin uzerinden 4 yil gecmeden Israil kendini acimasiz bir savasin icinde buldu.

Bugunlere varilacagini o gun soyleyenler ile alay edenler , onlarla dalga gecenler hatta bunu protesto edenleri hapse atanlar , haklarinda Gazze'ye 10 kilometre yaklasmama emri olanlar ...

Uzulmeyin .

Solcu intiharci kardeslerimiz teker teker ozur dilemeye basliyorlar.

Liberal solun zararinin dis dusmanlarimizdan daha fazla oldugu suphe goturmez.
Post-siyonizm , cenazesi kalkmis (1967'de) seculer Siyonizm'in Israil'i dusurdugu durum bu.
Devletin basinda , etrafindakileri ezerek oraya varan , bir fikre gore de rahmetli Yitzhak Rabin'in katlinden de sorumlu , Amerika'da 28 senedir hapiste curuyen Jonathan Polard'i satan adam olduktan sonra ne bekliyebiliriz ki?

Suudi Arabistan'in Ibranice yayin kolarindan biri Haaretz gazetesinin solcu yazarlarindan Nadav Shragi'nin bugun basilan ozur dileme yazisini okumanizi tavsiye ederim .

Yazidan bir alinti :

Sen de , ki seni uyaran yuzbinlere kulak asmadin , Oslo'dan alinacak dersleri sana gosterenlere kulak asmadin , onlara silah ve toprak vermemek gerektigini soyliyenleri dinlemedin . Sen ki , Ham-assistan olusacagi hakkinda seni uyaranlari , uzerimize yagacak olan roketleri tahmin edenleri ,verdigimiz her tavizin terorun damarlarina yeni bir doz adrenalin daha ekledigini gormeyen sen .

Simdi kalk ve bunun fiyatini en agir sekilde , vucutlari ile ,ruhlari ile ve sahip olduklari her sey ile verenlereden , senin kendini begenmisligin , vurdum duymazligin ve acilara olan soguklugun icin ozur dile. Gush Katif'ten kovduklarindan , kimsenin topragini kimseden calmamis olan bu ozel insanlardan , colun kumlarini Israil'in elciligi haline getirip yeserten ve kendilerini vucutlarini ve varkliklarini guney topraklarimiz icin bir nevi tampon haline getirip 6000 rokete hedef olan bu insanlardan ozur dile .

Mutlaka okunmasi gereken bir makale :

YALNIZCA OZUR DILE
Related Posts with Thumbnails