shomer shabat

Perşembe, Haziran 30, 2016

DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKTI -- TOHU VE BOHU

bs"d



Bundan bir kaç ay evvel çocuklarımızın geleceklerinin ne kadar karanlık olduğu hakkında bir yazı yazmıştım. Çok karamsar bir yazıydı.
Maalesef yeteri kadar karamsar değilmiş. Dünya benim hayal gücümden çok daha yetenekli manyaklar tarafından tam bir kaos içine götürülüyor. 
Bir tarafta - evet hastalığın adını utanmadan söyleyeceğim - radikal İslam (veya isterseniz radikal kelimesini dahi kullanmanıza gerek yok), diğer tarafta ne yaptığını şaşırmış bir dangalaklar ordusu tarafından gitikçe daha da uçlara çekilmekte olan radikal liberalizm, (veya isterseniz radikal kelimesini dahi kullanmanıza gerek yok).
Ve ikisinin işbirliği.
Ve son sekiz sene içinde insanlığa Hitler, Stalin ve Mao'dan çok daha derin zararlar veren İslamofaşizm perver ateist bir manyak altında mahf edilen, dağıtılan eskiden aklı selim olan dünya lideri bir ülke. Şimdi hiç bir liberal hasta ruhlu çıkıp ta Yahudiler'i katl eden Hitler'le bu adamı mı karşılaştırıyorsun demesin, çünkü bu adamı destekleyerek bırakın Yahudiler'in tüm insanlığın geleceğini mahf ettiniz. Üç, beş tane Yahudi söz konusu bile olamaz. İstatistik hata bazında sizin "progresive mezbahalarınızda" adı veya sanı bile anılmayacak kadar ufak bir rakkam. 

Ama tüm insanlığı insanların kardeşliği adına imha etmeye hazır olacak kadar kararmış gözleri. Yeter ki kendi ideolojileri tutsun. 
Tek cümle ile insanlıktan insanlık adına nefret edecek duruma gelmişler. Maksat insanlığı kurtarmak.
Nasıl mı?
İnsanları yok ederek.

Üzerine sayfalarca yazabileceğim ve dağınık gibi görünseler de -- çünkü düzen kalmadı (tohu ve bohu) -- bir birleri ile bağlantılı bir kaç konu:

*Bu sabah Kiryat Arba'da yatağında 13 yaşında bir kızımız siz liberal hastaların "barış ortağımız" diye pohpohladığınız Mahmud Abbas'ın danışmanlarından birinin bu hafta "gördüğünüz yerde Yahudilerin boğazlarını kesin!" sözlerini uygulayan bir İslamist tarafından katl edildi.

*Daha dün Beyaz Saray'daki rejim ve bu rejimin destekleyicilerinin adını vermekten çekindikleri İslamistler Istanbul'da 42 kişiyi katl ettiler, yüzlerce yaralı, ömür boyu sürecek bir acı bıraktılar gerilerinde. 

*Sabah yine Kabul'da 40 küsür İslamofaşizm kurbanı.

*Ve bizim derdimiz doğmamış bebekleri imha etme hakkı. Holokostun kanuni şekli.

*Eşcinsel bir çiftin düğününe düğün pastası yapmayı red eden bir fırın sahibinin 130 bin Dolar ceza yemesi. Gaystapo iş başında.

*Daha bu hafta [Kudüs -sic] günü adı altında İsrael'in imhasını promote eden bir rejimin eline toplu imha silahları elde etme fırsatı veren, dünyanın bir numaralı teoro destekleyicisi olduğu açıkça bilinen bir devlete 150 milyar Dolar'ın önünü açan manyakları halen savunabilecek kadar alçaklaşmış gönüllü Kapolar.

*Beyaz Saray'a yerleşir yerleşmez ilk işi daha evvel hediye edilmiş Churchill büstünü kaldırtan hasta ruhlu bir adamdan başka ne beklenirdi ki? İnsanlığı Nazi canavarından kurtaran bir adamın gölgesi altında olmaktan çekinmesinin nedeni yine insanlığı yok etmeye uğraşan İslamofaşizm canavarı ile kendi inanılmaz sapık ideolojisi yüzünden savaşamayacağını bilmesi ve bunun yüklediği vicdanı sorumluluk olmalı. Daha ilk günden belliydi ne tip bir hastalığa bulaştığımız.

*Maalesef zamanında insanlığın en azından biraz da olsa güvenip dayanabileceği dağlardan biri olan ABD tam manası ile kendi kendini ne şekilde çökertebileceği üzerine tartışmakta. Demokratların başkan adayı şu anda hapiste olması gereken biri. Cumhuriyetçilerin adayı ise tam James Bond filimlerine uyabilecek bir megalomanyak.

Kısacası nereye baksak karmaşa, kaos.
Ateist liberal ideolojinin yaratmaya çalıştığı. 
Tanrısızlaştırılmış ve iyi ile kötü arasında fark kalmayan kısaca yaratılışın başına döndürülecek bir dünya.
To-hu ve Bo-hu dünyası.
Düzen kalmamış, karanlık bir dünya.
Kendini humanist maskesi arkasında saklayan karanlık.

Kötülük her zaman vardı ve var olacak. Taa ki kötülüğe ortam yaratmayı insan hakkı olarak gören sapık ideoloji -- tohu ve bohu ideolojisi -- silinene kadar.
Kötülüğe yer tanıyan bu sapıklar o kötülerden çok daha zararlılar.
Bazıları için göz yaşı dökülemeyeceğini anlayacağımız zaman insanlık insanlaşacak.
O zamana kadar kan ve göz yaşı ile devam.
Related Posts with Thumbnails