shomer shabat

Pazar, Mart 27, 2016

YAHUDİ'NİN EN BAŞ SUÇU

bs"d

İki hafta evvel sözünü ettiğim antisemtizm nosyonunu analiz eden Profesör Wistrich'in "a lethal obsession" adlı kitabından devam:


Tanrı fikrini tarihin içine sokması için seçilen Yahudi (seçilmişlik kavramı için becellemekte olanlar dikkat!) insanlığın vicdanını, bilinç altını zorlamakta.
Daha geçenlerde Microsoft tarafından "yapay zeka" olarak twittere sürülen Taytweets 24 saat geçmeden en büyük antisemit hesaplardan biri haline geldi. Kısaca ne şekilde adlandırırsanız adlandırın ama işin içine ilahi bir kuvvet, istek sokmadan insanı evrim geçirmiş ve geçirmekte olan bir organizma olarak kabul eden ateizm de çok kısa sürede, kişisel kapsamda aynı sürece girecektir, ki girmiş olduğu zaten tarih boyunca ispat edildi.
Özellikle de kendi inkar ettiği sistemin (Yahudi'nin sunduğu sistemin) bilinç altına yerleşmiş gerçekliği aşikar oldukça daha da vahşileşmek yolu ile.
Kendini dini inanç kisvesi altında İslamo-faşizm olarak veya sosyal darwinizm altında ateizmin vücut bulduğu komünizm veya nasyonal sosyalizm ile gösterdi ve göstermekte. Bugün daha da genişleyerek kapsamı içine diğer bir çok izmleri de almak yolu ile.

İşte Yahudi'nin ana suçu bu.
Related Posts with Thumbnails