shomer shabat

Pazartesi, Temmuz 20, 2015

BİLDİĞİMİZ MEDENİYETİN SONU

bs"d

Bugün dünyayı kesin bir kaosa doğru sürükleyen iki ana kuvvet mevcut.
Ateist Liberaller ve Ateist İslamistler.
Her ne kadar Ateist İslamistler bugün ortaya koyulan showun ana rolünü oynuyorlarsa da kanımca insanlığın geleceğine en büyük tehdit Ateist Liberaller. Bu iki kuvvet bugün Judeo-Hristiyan medeniyet anlayışına karşı savaşlarında iş birliği halindeler.
Bugün bunun farkında olan ve sesini çıkartanları radikaller diye adlandıran Ateist Liberal Sol bundan bir ay evvel İncil öğrenmekte olan bir grubu Kilise içinde katl eden bir manyağı neden gösterip Konfederasyon Bayrağını yasaklayarak bu duruma çözüm getirdiğine inanıyor.
Aynı Ateist Liberaller yine Judeo-Hristiyan medeniyetin temel taşı geleneksel aile yapasını yıkan yüksek mahkeme kararı sonrası Beyaz Saray'ı gök kuşağı renklerine boyamaktan kaçınmıyor. Aynı grup yine Batı Medeniyeti'nin temeli sayılabileck 10 Emir'i temsil eden mönümentleri yerle bir etme savaşında.
Ama ellerinden silahları alınmış 5 ABD askerinin ABD topraklarında katl edilmesini Ateist İslamist Terör diye adlandırmayı ırkçılık diye tanımlayan yine aynı Ateist Liberaller.
Doğrusu Radikal Ateist İslamistlerle başa çıkabiliriz.
Ama asıl büyük sorun ve insanlığın insan şeklinde yaşamını sona erdirecek kuvvete sahip Ateşit Liberalizm.
Temel sorun bu.


Related Posts with Thumbnails