shomer shabat

Cuma, Temmuz 08, 2011

ISTE ASIL KORKULARI BU ...

bs"d

Hamas'in Ibranice yayin organi Ha'Aretz'te 7 Temmuz tarihli Gideon Levy"nin "The Left has always persecuted Orthodox Jews" adli makalesi bu ateist, elitist ve uber-humanist gecinen zumrenin asil korkularini ortaya koyuyor.

Senelerce Haredi toplumu bir taraftan "vatan haini parazitler" gibi etiketleyip diger taraftan arka kapidan dunyanin en buyuk mafya ortakligini yaratan bu ateist-elitis sozde aydinlar Eretz Israel gonullusu, Israil kurulmadan evvel "halutzim" olarak adlandirilan atalarinin yolunda giden ama bugun "yerlesimci" diye asagilanan gercek Yahudilerin, ozellikle Gazze pogromu oncesinde baslatilan "av sezonu"nun devami olan son olaylar sonrasi Haredi topluma yaklasmalari "onlari" rahatsiz etti.

Gideon Levy, kendisi gibi Yahudi ve Yahudilik dusmani olmayan herkesi "irkci" olarak paketleyip kuyrugunu kurtaracagini saniyor.

Muzelerin gosteri salonlari degil, arshivlerinde tozlu raflar icinde unutulacak ideolojilerinin batmasi, kendileri gibi intihar sevdalsi olmayanlari 'irkci", "insanlik dusmani" olarak gormelerine neden oluyor.

KORKUYORLAR!

Israil'in ve dunya Yahudiligi'nin buyuk bir bolumunu olusturan "masorti" ve kendilerini "laik" olarak tanimlayan tum kardeslerimin  bu tip Yahudi dusmani "erev rav" etkisi altina girmemesi gelecegimizin en buyuk garantisidir.

Teklif ettigi yine ayni bugun Turkiye'de Fenerbahce yetkililerinin zan altinda olduklari "shike" yaklasimi.
Harediler'e rushvet verip, bir taraftan kendimizi aydin, entel-dantel gosterip diger taraftan arkamizi koruyalim.

Ne yapsalar, ne etseler basaramayacaklar.
Related Posts with Thumbnails