shomer shabat

Salı, Ağustos 03, 2010

TERS EVRIM NEW YORK'TA

bs"d

Ters evrim teorisi uzerine doktorami vermis biri olarak eklemek istedigim noktalar var.
Oncelikle ters evrim genelde Musluman toplumlarda Islamo-fashizm virusune yakalanan hastalarda gorulmekte idi. Modernlesmeye (bu terim geleneklerden vaz gecmek anlamina gelmez) yonelmis toplumlarda bu virusun yayginlasmasi halinde evrim tersine donup magara devrine dogru bir gidisat basliyor. (Bakiniz genelde Islam dunyasi.)
Bu virusun kuzeni ise baska toplumlarda ozellikle gecen yuzyilin 60-70'li yillarindan baslayarak gunumuze kadar ulasmis bir versiyonudur.
Bilimsel olarak Islam toplumlarinda gorunen sekline Islamo-fashizm adi verilirken Bati toplumlarindaki versiyonu "liberalizm" olarak  isimlendirildi. Bu virus genelde en buyuk zarari Yahudi toplumlarda gostermekte.
Tarihte cesit cesit donemlerde ortaya cikip Yahudi ve dolayli olarak Bati toplumlarina zarar veren bu virus son bir kac aydir New York'ta gorulmekte. Bas hastalari arasinda New York Belediye Baskani Michael Bloomberg'in oldugu bu salgin yeni bir toplu intihar sekline donusme yolunda buyuk bir adim atti bugun.

Iki yandaki fotograflardan da gorulebilecegi uzere Belediye Baskani Michael Bloomberg hastaligin ilerlemis safhalarinda . Islamo-fashizmin Bati medeniyetine karsi acmis oldugu savasin bir ayagi olan 11 Eylul 2001 katliamlarinin vuku buldugu zeminlerden biri olan WTC bolgesine bir camii insaasi icin yol acan karar bugun Belediye'nin ilgili dairesi tarafindan onaylandi. Halen yapilan kazilarda kurbanlarin kalintilarinin rastlandigi bu bolgede boyle bir yapinin insaasini dusunmek dahi bu "liberalizm" virusunun ozellikle Yahudi beyinlerde ne sekilde zarara yol acabileceginin bilimsel bir kaniti.
Bu kutsal toprak parcasi uzerine inshaasi planlanan Islamo-fashizm'in zafer kalesinin imami ise tipik ters-evrim urunu. Bakiniz

Bu virusun etkilerinin ne sekilde ileri donemlerde gorulebilecegi uzerine yapilan bilgisayar varsayim arastirmalari ise liberal Yahudi orgutleri destegi ile Neo-nazi derneklerin Aushwitz'te "tolerans muzesi" acmalari olasi gorulmekte.

Iste liberalizmin intihari bir cesit ibadet seklinde Bati kulturune sokmasinin en son orneklerinden biri...


Hey gidi gunler hey.
Eski Belediye Bashkani Rudy Guliani'nin Suudi Prensi'nin vermek istedigi kanli cheki "al bununla bir tarafini sil" diyerek geri verdigi gunleri aniyoruz.

Related Posts with Thumbnails