shomer shabat

Salı, Ocak 22, 2008

OLMERT SEN BIR UTANCSIN !



bs"d

Gecen ay Hebron civarinda Filistin Ozerk Yonetimi (Olmert'in calisma arkadaslari) polisleri uyesi tarafindan oldurulen Ahikam Amihay ve David Rubin'in katilleri 15 yil hapse carptirildilar.

Bu cezayi veren kim ?
Yine Filistin Ozerk Yonetimi. Yani Olmert'in "Baris" ortaklari.
Bu iki katil 15 gun yatarlar mi acaba dersiniz?

Simdiye kadar doner kapi misali devam eder bu.

Ama daha da ilginci , Olmert Abbas kardesine yine bir iyi niyet gosterisi olarak Israil'in elinde tuttugu bilmem bir kac yuz daha Arap teroristi serbest birakip ellerine birer gazoz ve kalashnikof verdiginde ,Abbas ta Olmert'e bir iyi niyet gosterisi olarak bunlari serbest birakir.

Her sey karsilikli bu hayatta tabii. . .

Bu iki gencimizin katl edilmeleri sirasinda bu iki kahraman saldirganlardan (FOY polisi --- Olmert'in ortaklari) bir tanesini oldurmeyi basarmislardi.

Olmert ,ki bence artik Israil icin bir utanc , gidip bu katilleri Israil'in mahkemelerinde yargilayip cezalandirmak yerine , ortagi Abbas'a birakti bu isi.

Olmert senden utaniyorum.

Tum Yahudi Ulusu'nun gururunu ,kisiligini kendi ozel ve adi cikarlarin icin paspas ettin. Israil tarihinin en utanc verici karakteri haline dondun.

Israil ki, senin gibi askerligini bir kahve fincani etrafinda yapmamis olanlarin liderliginde iken , kalkip her dokulen kan damlasinin hesabini sormayi bilmis bir Devlet idi.

Sen bizi kendin gibi bir PACAVRA'ya donusturmekten baska ne yaptin ve yapiyorsun ?

Olmert , sen bir UTANCsin...

Related Posts with Thumbnails