shomer shabat

Salı, Ocak 01, 2008

OLMERT , PERES ELLERINIZI YIKAYIN




bs'd

Gectigimiz hafta kaybettigimiz iki yavrumuzun ,kardesimizin katillerinin Olmert ve Peres'in baris ortagi FOY (filistin ozerk yonetimi) polislerinden olduklari ortaya cikti.
Eretz Israel topraklarinda Cuma gunu tatilleri sirasinda yuruyuse cikan iki gencimizin kanlari Olmert ve Peres'in ellerinde.


David Ruben




Ahikam Amihay


Evet,
biz daha teroristleri iyi niyet gosterisi olarak hapisten salalim , Peres'in ve Olmert'in ortaklari yavrularimizin kanini dokmeye devam etsinler.

Evet,
biz onlara insani yardim kisvesi altinda daha silah verelim , Peres ve Olmert'in ellerine daha fazla kan bulassin.

Bir Yahudi icin en guvenli yer olmasi gereken Eretz Israel topraklari Peres ve Olmert sayesinde gittikce daha da guvenli hale gelmekte.

Bir de neden gencler askerelikten kaciyorlar diye sormaz mi bunlar .

Peres ve Olmert onlara silah versin ve o silahlarla bizim cocuklarimiz BARIS TANRISI'na kurban edilmeye devam edilsin.


Zamaninda bir yalan ile bizi uyuttular. Ikinci Dunya Savasi sirasinda Israil Devlet'i olsaydi Holocost olmazdi , Israil izin vermezdi.
Buyuk bir balon.
Bugun Israil Devleti kendi vatandaslarini Sderot'ta siginaklarda yasamaktan kurtarmaktan aciz. Basiretsiz "kendinden nefret eden" liderleri ile su tesisati borularina karsi koymaktan aciz iken , koca Alman ordusu ile basa cikabilecegimize inanmak ahmaklik olacaktir.

Oslo'dan itibaren Peres , basbakanlik koltuguna yapistigindan beri de Olmert yuzunden , evet, onlarin sayesinde Yahudi kani dokulmekte. Onlarin direkt olarak yardimlari ve sorumluluklari ile.




Bu goruntuler devam edecek maalesef.
Insanlik suclulari Peres ve Olmert'in halen kendi makamlarinda oturmaya devam etmelerine musaade edildikce daha cok kan dokulecek.
Hem de onlarin sahsi yardimlari ile.

PERES , OLMERT ELLERINIZI YIKAYIN BARI...
Related Posts with Thumbnails