shomer shabat

Cumartesi, Kasım 03, 2007

MACHSOM WATCH HAINLERI


bs"d

Boyle Israilliler oldukce dusmana hic mi hic gerek yok . Hatta Islamo-fashistlerin Israil'e ve Yahudilig'e olan savaslarinda bosuna kendi kuvvetlerini degil bizim yetistirdigimiz solcularimizi kullanmalari daha mantikli olmaya basliyor.

Bu Israil dusmani gruplardan biri de " Machsom Watch " adi altinda ve sozde amaci Tzahal'in (Israil savunma kuvvetleri) kurdugu check-pointlari (kontrol noktalari) denetim altinda tutmak.
Genelde bulunduklari kontrol noktalarinda Araplari kiskirtmak ve Israil askerlerini provoke etmek olan bu "zir deliler" bu provokasyonlarini videoya cekip dunya basinina dagitarak zaten mercek altinda olan askerlerimizi ve Israil Devletini zor durumda birakmayi kendilerine amac edinmislerdir.
18 yasinda bir cocugun karsisina yuzlerce Arap Islamo-fashistleri toplayarak ve kiskirtarak kendi kafalarina gore "demokrasiye" hizmet etmekteler.

Son marifetleri :

Kneset'in (Israil Millet Meclisi) Dis iliskiler ve savunma komitesi uyeleri , Mavi - Beyaz kadinlar adinda bir grubun uyeleri ve bu "Mahsom Watch" adindaki grubun arasinda Shomron'daki Hawara adindaki bir kontrol noktasinda planlanan toplanti ertelendi.
Toplantidan hemen once Israil askerleri patlayici tasiyan bir Arap cocugunu yakalayinca bu "demokrasi savascisi" Machsom Watch bu potensiyal teroristin serbest birakilmasi icin olay cikarttilar.
Bu cocugun sirt cantasinda tasidigi patlayicilar daha sonra askerlerimiz tarafindan imha edildiler.

Askerlerimiz ile tartisan bu "hainler surusu" bir gun buyuk bir trajediye sebep olacaklar.

Bu "Machsom Watch" 'un marifetlerini bakin bir askerimiz nasil anlatiyor :

"I was harassed as a soldier
women from machsome watch came to a checkpoint i was manning in the early summer of 2006 one day and stayed for hours harassing us and yelling at us. the VERY NEXT day, we caught a palestinian with a 10 kilogram bomb strapped to his chest at the same checkpoint, too bad they werent there that day to see it
Elie, Beit Shemesh (02/11/07)"


Bilmiyorum acaba Israil Basbakani'nin asiri solcu esi ve kizi bu gruba uyemidirler ancak ABD Baskani Bush'un 11 Eylul 2001 saldirilarindan sonra dedigi gibi teroristleri koruyanlar da teroristtirler ve ayni muameleye tabii olmalidirlar.
Related Posts with Thumbnails