shomer shabat

Çarşamba, Ağustos 29, 2007

PERES CUMHURBASKANI = KATILLER SOKAGA


bs"d
Dani Katz ismi bir cogumuz icin bir sey ifade etmiyor.Ama Hayfa'li Katz ailesi icin 1983 senesinde kararan bir dunyayi hatirlatiyor.
5 Arap katil tarafindan evinden arkadasina giderken kacirilip irzina gecilen ve oldurulen 14 yasindaki Dani Katz ve hatirasi Israil'in yeni Cumhurbaskani Shimon Peres icin de hic bir sey ifade etmiyor.

Daha ayaginin tozu ile Cumhurbaskanligi sifatini kullanan Peres ,aralarinda ikisinin ayrica Dafna Karmon adli kiz askerin 1987 yilinda oldurulmesinden sonra yakalanan 2 katilin de bulundugu 5 Arap katilin cezalarini azaltarak yakinda serbest kalmalarina karar verdi.

Israil devleti Cumhurbaskani'nin ilk aldigi kararlardan biri Arap katilleri sokaga salmak.

Bunun arkasinda Peres'in Yahudi dusmanligindan baska neler yatabilir?

Cumhurbaskanligi secimleri sirasinda Arap milletvekillerinin oylarini satin alabilmek icin verilmis bir sozun yerine getirilmesi one surulen nedenlerden biri.
Peres'in ofisi ise Adalet bakaninin ve bu konu ile ilgili komitenin verdigi onerilerin isiginda bu karara varildigini belirtiyor.

Eger dunyanin herhangi bir yerinde 5 katil bir Yahudi cocugu oldurselerdi ve daha sonra devlet baskani cezalarini azaltip sonucta serbest kalmalarina sebep olsaydi,yer yerinden oynamaz miydi?
Ama tabii bir dostumun cok guzel analiz ettigi gibi liberal sol ,anti Siyonist ve anti Yahudi kurumlasmanin "Mesih"ine karsi hic bir sey yapilamiyor.

Israil Devleti'nin basina gelen en buyuk felaketlerden birini bugun yasiyoruz.
Ehud-Peres-Ehud ucgeninin bas kosesine en buyuk sansizligimiz yerlesmis.
Yillarin "looser"'i,bu devrin "Erev Rav'larinin basi" Shimon Peres.

Bu ulusa verdigi zararlarin Biblical etkileri olan Peres'in , Tora'da bahsi gecen ve Israil ogullarina her zaman bela olan Datan ve Aviram'in bir reerkarnasyonu oldugu asikar.

Maalesef Israil ulusu basindaki bu basiretsiz liderlerden o kadar bikkin ki artik bir umursamazliga burunmus durumda.Bu yuzden de meydan anti-Siyonist ,anti-Yahudi solcu basin ve onun propagandalarina kalmis bir durumda.Haham Ovadya Yosef'in soyledigi iki cumle uzerine dunyanin sonu gelmis havasi yaratan basin kendi "Mesih"leri olan Peres'e karsi suskun.

Israil devletinin basindaki zat-i muhtesem ile bir roportaji izlemek icin :


Bu ucgen kirilmadikca Israil'in isi imkansiz...
Related Posts with Thumbnails