shomer shabat

Perşembe, Mart 21, 2013

OBAMA'NIN NEDEN GELDIGI BELLI OLUYOR

bs"d

Obama bugun Binyaney Ha'Uma'da Israel'in imhasi icin ne yapilmasi gerektigini butun sol inancli aydinlarimizin onune surdu.

Plan basit.

Icten yikim en guvenli ve masrafsizi.

Ariel Universitesi ogrencilerine yer yoktu.

Son anda ayip olmasin diye daha evvel gorusmeyi red ettigi ABD vatandasi teror kurbanlarini da davet ederek goz boyama da yerine getirilince meyadan bos kalmisti zaten.

Kisaca 1948'den bugune kadar Araplarin Israel ile barisa yanasmamalarinin bas nedeni 1967'den sonra kurulan Yahudi evleri.

Shalom gazetesi bas yazari, tum "aydin" ve "entel" sol camiaanin da renkli ruyalarini susleyen Yahudi'yi evinden atma hulyasini dile getirmekte gecikmiyor.





Ne cesaretse bu? Kimden korkacakti ki?

Caroline Glick'in Jerusalem Post gazetesinde yayinlanan makalesinde sordugu "Obama neden geldi?" sorusuna kendi cevabinin dogru oldugunu gormek zor degil.

"It is possible that in addressing the unelected radical Left in Jerusalem, Obama seeks to undermine the legitimacy of the Israeli government. But if that is the plan, then it would bespeak an extraordinary contempt and underestimation of Israeli democracy. Such a plan would not play out the same way his Egyptian speech did."

" Yerushalayim'de secilmemis radikal sola seslenerek, Obama Israel hukumetinin mesruiyetini ayak altina almaya calisiyor. Eger plan bu ise, o zaman Israel demokrasisini muthis bir sekilde kucumseyerek asagilamakta. Boyle bir plan Misir'daki konusmasinin yarattigi sonuclari yaratmayacaktir"


Acikcasi su Yahudiler 1967'de Yehuda ve Shomron'u "ISGAL" etmeselerdi Araplar 1947'de Birlesmis Milletler planini kabul edeceklerdi.

Tora'da bir kural vardir Ramba"n'a gore: "EN MUGDAM VE EN MEUHAR BA'TORA" -- "Tora'daki hikayelerde zaman bakimindan once ve sonra yoktur".
Bizim "aydin" ve "entel" solcularimiz icin de Israel tarihi bakimindanm boyle bir durum gecerli.

Ashrehem!

Related Posts with Thumbnails