shomer shabat

Pazartesi, Ekim 11, 2010

PERES , PERES , PERES ... UF GOZAL KFAR

bs"d

FKO Genel Baskani, Hoze Medinat Falastin Shimon Peres dun Kneset'in kis sezonunun acilis konusmasinda nerede oldugunu sasirdi.
HaDa'Sh partisinin genel kurulunun acilisinda oldugu hisleri ile Kneset'te Eretz Israel topraklari uzerinde iki devlet fikrinin cogunluk haline geldigini bildirdi.

Yahudi ulusunun uzerine getirdigi Oslo kiyameti ile binlerce Yahudi ve Arap sucsuzun olumunden sorumlu Shimon Peres'in halen ayni hayal ile Yahudi milletini kendi "Baris dini" mezbahasinda kurban olarak sunma planlari gecerliligini korumakta.

Hadi gelin bu "Baris dini" kohenine inanalim ve bizim tarafimizda iki devlet konusu ustunde cogunlugun var oldugunu var sayalim. Ama bu isin bir de karsi tarafi oldugunu bilmiyor mu bu LOSER ?
Onlar icin tek cozumun "son cozum" oldugunu idrak etmesi icin daha ne kadar kurban sunmaliyiz bu adamin doymak bilmeyen istahina?

Kendi sinirlarini asip Kneset'i kendi politik intiharci hayalleri ile oyalayan bu adam hepimizi gommeden rahat etmeyecek. Ama bu ulsu Peres'siz gunleri de yasayacaktir.

Dusunun Abdullah Gul TBMM'nin acilisinda Kurdistan'in kurulusunun hayalleri ile dolu bir konusma yapsin.
Yapmaz.
Abdullah Gul bu kadar alcalmaz.

Peres,
birak artik bu milletin yakasini. Yeteri kadar kan verdik, yeteri kadar sakat verdik senin bu hayallerinin ugruna.
Haaretz gazetesi okuyucularindan birinin yorumunda yazdigi gibi " YOM BLI PERES' ilan edilmeli. Senede bir gun "PERESSIZ" bir gun ilan edilmeli.

Zevulun Orlev'in dedigi gibi "Kneset hic bir zaman iki Devlet fikrini oylamadi ve Basbakan Netanyahu'nun gecen sene Bar Ilan Universitesi'nde yaptigi konusma hic bir zaman Kneset'in oy testine sunulmadi" .

Ama butun suc bizde. Kim demis Yahudiler akillidir diye ?
Aldik bu adami sanki bir meretmis gibi Israil Devleti'nin Cumghurbaskani yaptik.

Mustahikiz ...
Related Posts with Thumbnails