shomer shabat

Perşembe, Aralık 11, 2014

SALOM GAZETESI YINE GETO KAFASINDA

bs"d

Dun "MAALESEF" basligi altinda uzuntumu belirttigim haberi Salom gazetesi bugun Hurriyet veya Milliyet hatta Vakit gazetesinden beklenecek kadar bir soguk haber seklinde yayinlamayi uygun gordu.



Salom Gazetesi gercekten kendi fonksiyonunu bir Hurriyet veya Milliyet gazetesi gibi mi goruyor?
Bu adamin gecmisinde iki yavrumuzun katli oldugu, omur boyu hapis cezasi aldigi ve bir takas sonucu serbest kalmis oldugunu yazmak neden bu kadar zor geliyor?

1986 veya 2003 saldirilarinin sorumlulari bilinse ve bir kalp krizinden geberseler bunu da boylesine yalin bir haber yayinlayabilecekler miydi?

Kime yaranacaksiniz? 
Bu olayda en onemli nokta "Israel Savunma Bakani'nin sorusturma acmasi" mi? Israel'i boyle mi savundugunuzu saniyorsunuz? Israel'in hasbel kader mecburen almak zorunda oldugu kararlari Israel'in "demokratik" yuzu diye tanitmakla Israel'e, Yahudi onuruna hizmet mi ettiginizi saniyorsunuz?

Yahudi gururu ve onurunun sizin gozunuzde iki kurusluk degeri kalmadi mi?
Yahudi'yi gettodan cikartabilirsiniz ama gettoyu Yahudi'den cikartmak cok zor. Getto Yahudisi ile o hayalinizde kurdugunuz ve midenizi bulandiran siyah cubbeli, sakalli ve luleli Yahudi'yi kast etmiyorum.
Top sakalli, yuvarlak gozluklu ve havasina puro ufurtturen kendini aydin sanan modern getto Yahudisi'ni kast ediyorum. (Salon Yahudisi)

Ayip.
Iste aydinliga ozenmisligin kirli surati.
Salom gazetesi utanin.
Adinizi da Selamun Aleykum diye degistirin. 
Uyar...
Related Posts with Thumbnails