shomer shabat

Pazar, Aralık 02, 2007

KATILLER FOY POLISI


bs'd

12 gun evvel ( 20 kasim ) arabasina acilan ates sonucu hayatini kaybeden Ido Zoldan'in katillerinin FOY (Filistin Ozerk Yonetimi) polislerine bagli bir grup oldugu ortaya cikti.

Arap katillerden Abdullah Braham ve Jafar Braham'in ayni gece Israil;in guvenlik gucleri tarafindan ,ucuncu katil Fadi Jama'a'nin da daha sonra FOY'i tarafindan yakalandigi belirtildi.

3 katilin bir Yahudi'yi (kim olursa olsun) oldurmek amaci ile yol kenarinda pusu kurduklari ve arac yaklasinca ates actiklari ogrenildi. Ayni gece katiller cinayet silahlari ile birlikte yakalandilar.



Cinayetin akabinde FOY Baskani Abbas'a bagli (Ehud Olmert'in baris ortagi) Fatah'in Tanzim kuvvetleri adina yapilan aciklamada bu saldirinin Annapolis gorusmelerini protesto icin yapildigi aciklandi.

Evet biz de Annapolis'i protesto ediyoruz .
Biz de Yerushalayim'den vaz gecmek istemiyoruz.

Biz iki kelimemiz ile yaptigimiz protestolarimiz yuzunden "REJIM DUSMANI FASISTLER" diye adlandiriliyoruz.

Ama tabii Israil'in ilerici ,acik goruslu ve tabii "BARIS" sozcugunun agizda bir ciklet gibi cignenmesinin tek telif hakki sahibi solcu zumrenin "BARIS ORTAKLARI" ellerinde silahlari ile Yahudi kani dokmeye devam edebilir.

Haberlerde aciklanmayan ise acaba kullanilan silahlarin ve cephanenin Olmert ve Peres'in kendi elleri ile FOY'e sunduklari BARIS amacli ,insancil yardim paketinin bir parcasi olup olmadigi.



Israil'i EREV RAV'in degil Yaakov'un ogullarinin yonettikleri zaman boyle kepazelik ve Yahudi kani ucuz olmayacak.
Related Posts with Thumbnails