shomer shabat

Perşembe, Kasım 27, 2014

SALOM GAZETESI YINE … (UC NOKTA)

bs"d


http://www.salom.com.tr/haber-93196-holokostu_naziler_ve_siyonistler_beraber_planlamis.html

Gecenlerde Yediyot Aharonot gazetesinin yayinladigi bir makaleyi yayainlayan Shalom Gazetesi kanimca yapilabilecek en buyuk ayibi, uyanmazligi sergiledi.

Neden?

FOY (Filistin ozgerk yonetimi [sic]) baskani Mahmud Abbas'in zamaninda yazdigi doktora tezini isleyen makaleyi  Turkiye gibi antisemitizm ve Holokost inkarciligi ile dalgalanan bir ulkede "tarafsiz" habercilik ornegi gibi hic bir yorum yapmadan yayinlamak sadece o antisemit kaynaklara kuvvet vermekten baska hic bir ise yaramayacaktir.

Sizlerin bu konuda , en azindan bu konuda, taraf olarak bunu kisa bir yorum ekleyerek yazmaniz ustunuze dusen gorevdi. Bu haberi Milliyet gazetesi veya Hurriyet Gazetesi gibi yayinlamak midir sizin bu millet icindeki ustunuze aldiginiz goreviniz?

Israel'in "baris masasina" partner olarak kabul etmeye zorlandigi bu adamin bir Holokost inkarcisi oldugunu en azindan Yahudi gozu ile ne sekilde gormek gerektigini buna ekleyemeyecek kadar duygusuz yalin bir haber yuzunden sizleri siddetle kiniyorum.

Yahudi davasina, bu davanin yakin tarihteki en can alici noktasina bu kadar yalin olarak yaklasmanin ne yarari var?

Sinirlenmemek elde degil.

Umarim bu konuyu, Holokost inkarini ve bu inkarin sahipleri ile dialoga girmemiz icin bize baski yapan dunyanin iki yuzlulugunu isleyen bir bas makale yayinlanir da bu ayip ortulur.

Kimse bana gelip te yazinin basligindaki 3 noktanin da bu yuzden oldugu martavalini okumaya kalkmasin...


Related Posts with Thumbnails