shomer shabat

Perşembe, Temmuz 03, 2014

IGRENMEMEK ELDE DEGIL

bs"d

Yerushalayim'de daha evvel homoseksuelligi yuzunden defalarca basi belaya girmis, hatta daha gecen hafta kacirilmis zavalli bir Arap genc oldurulunce 2014 senesinin "alilat dam -- blood libel -- kan suclamasi" ile karsi karsiya kaldik.

Ortacaglar'da Hristiyan dunyasinin, kilisenin, 1800'lerde Islam dunyasinin bize karsi kullandiklari bu suclamaya 2014 yilinda Yahudi liberaller, onlarin onlerinde ters secdeye yattiklari Beyaz Saray ve tabii troncolarin basi ABD Disisleri Bakani Kerry bu cinayeti "vahset cemberi" icinde kinamalari ile onculuk ettiler.

Fashist sol ve fashist liberaller icin bayram gunu.

Oldurulen cocuklarimizdan bir tanesi ABD vatandasi olmasina ragmen sessizligini bozmayan Beyaz Saray daha akibeti belli olmayan bu zavalli Arap genc icin Yahudileri suclamakta gec kalmadi.

Iste bizim liberal ABD Yahudileri'nin ve bazi fashist solcu Israel Yahudileri'nin oturdugu yeri yalamaktan bikmadiklari mesihleri.

Duvarlara grafiti yapan Yahudi usutuk vandalistleri ile cocuk kacirip olduren Araplari ayni kefeye koyup terorist diye cagirmaya kalkan bu asagiliklardan igrentim sonsuz artik.

Kimse bu takimin naif filan oldugunu artik iddia etmesin.

Kendi ideolojileri icin en asagilik atisemitler ile saf tutan, hatta etrafa "durust" gorunme sevdasi ile onlari korukleyen bu safsataci, porsumuz hipi mantalitelilerden igreniyorum.

Yazmak zorundaydim.
Related Posts with Thumbnails