shomer shabat

Pazartesi, Şubat 15, 2016

KİMDİR BU AL SHARPTON?

bs"d


Geçenlerde buraya "AKP ABD'DE FAALİYETTE" başlıklı bir yazı ve fotoğraf aşmıştım. Fotoğrafta Demokrat Parti'nin Başkan adaylığı için yarışmakta olan Bernie Stalin Sanders New Hampshire on seçimleri zaferi sonrası New York'ta ABD'nin en büyük sokak kışkırtıcısı Al Sharpton ile beraber kahvaltıda görünmekte.

Bernie Stalin Sanders'in kim olduğunu daha bilmeyen ve sadece Yahudi olduğu için başarılarına sevinen (aynen yakışıklı olduğu için Kanada'ya başbakan olan Trudeau'yu anında baş tacı edenler gibi) Yahudi kardeşlerime eğer seçilirse kuracağı kabinesinde yer bulma olasılığı olan Al Sharpton'u biraz tanıyabilmeniz için:


Anlayacağınız Bernie Stalin Sanders te kendini sosyalizm sevdasına kaptırmış her Yahudi gibi kendi kardeşlerini, aynı geçmişi, ve düşmanlarımızın eline fırsat geçtiğinde, aynı geleceği paylaşacağı kardeşlerini "ulu hümanist, insanların eşitliği" için feda etmekte hiç bir sorun görmeyecektir.
Sosyalistler için statistik hata oranındaki bir toplumun eceli hiç bir anlam taşımaz. Tam tersini söyleseler dahi, pratikte "genel toplum"un selameti için şahısların önemi yoktur. Sonuçta toplumları da mahf etmekte üstlerine yok tabii.
Ama aynen Hitler'i desteklemiş ve onu %33 ile başa geçirmiş Alman sanayiciler gibi bugün de Hillary'yi kendileri için başkan kayd eden günümüzün ağır sanayicileri (Silikon Vadisi sakinleri) Bernie Stalin Sanders'e "NO PASARAN"ı çekeceklerdir.
Hillary'nin çığlıkları ile uğraşacağız sonuçta.

Related Posts with Thumbnails