shomer shabat

Salı, Mayıs 21, 2013

SHALOM'DAN ISGALCI ISRAEL

bs"d
*(Resim ile ilgili aciklama asagida)

36 bin ayak yuksekten Dogu'dan Bati'ya yol alirken yazamadan edemedim. Havaalaninda Facebook'ta Shalom'un sayfasinda asagidaki haberi gorunce dayanamadim.

Shalom gazetesi (Jstrasse'nin Turkiye subesi) yine tasi gedigine oturttu:


İsrail işgali altında yaşayan iki aşığın trajik hikayesini anlatan Filistin yapımı Omar adlı film, Cannes Film Festivali’nde büyük beğeni topladı.


Israel'i isgalci olarak tanimlkayan Yahudi ve Israel dusmanlari ile saf tutmakla yetinmeyip bir de uzerine Yahudi kanini dokerek beslenen Arap teroristleri TIRNAK ICINDE olsa dahi "Filistin ozgurluk savascilari" olarak yazmayi da unutmadilar.

Bu tip haberlere boyle deyimler ile yaklasarak kime "iyi Yahudi" olarak gorunmeye calisiyorsunuz?

Eger gercekten Arap kesimin Urdun nehri ile Akdeniz arasindaki topraklar uzerine olan tezi ile ayni fikirde iseniz o zaman lutfen en azindan onlar kadar (veya onlarin icindekiler kadar) durust olup Hayfa, Tel-Aviv ve Akko'nun da (kusura bakmayin ama Bat Yam ile Ramat Aviv'in de) Yahudi isgali altinda oldugunu kabul edin. 

Fikir birligi yaptiginiz Araplar icin Hebron ile Hertzeliya arasinda bir fark yok. Ikisi de Dar-ul Islam.
En azindan Israel'de yasayan Yahudiler'e karsi ayirimcilik yapmayin. Ya hepsinin evinden sokulmesine destek olun ya da hic birinin. Israel Yahuda Shomron'da isgalci ise Tel Aviv'de de isgalci. 

Gerci ayrimcilik "aydin"ligin golgesidir.

*Resim ile Shalom gazetesindeki haberin ilgisi, sadece Israel'i kimlerin "isgalci" olarak tanimladiklarinin altini cizmek acisindandir.
Related Posts with Thumbnails