shomer shabat

Çarşamba, Haziran 27, 2012

UNUTULACAK OLAN SENSIN.

bs"d




EVET DOGRU SENIN YUZUNDEN OLENLERI GERI GETIREMEYIZ!!!!
AMA ONLARI UNUTAMAYIZ.
SENIN HAYALPEREST KAFANA GORE ALDIGIMIZ RISKLER ILE 1400 YAHUDI VE BINLERCE ARAP OLDU.
YAHUDI KANI UZERINE RISK ALMAK SENIN HOBIN!!
BIZ GOZLERIMIZI KAPATMAYACAGIZ...

UNUTULACAK OLAN DA SENSIN.

Peres, "Geçmiş öldü. Onu düzeltemezsiniz. Ölmüş bir şeyi değiştirebilir misiniz? Geçmişi düzeltebilir misiniz? Geleceğe odaklanın. Bazı riskler almak zorundasınız,” diyerek sözlerine şöyle devam etti...

http://www.salom.com.tr/news/detail/24748-Peres-Israil-Ortadoguda-barisi-saglamak-icin-artik-gecmisi-unutmali.aspx

Salı, Haziran 26, 2012

ONLAR YIKARKEN . . .

bs"d

Bugun yine sessizce Yahudiler kutularini topladilar, bavullarini yerlestirdiler ve yola dustuler.

Tevye'nin son sozleri gibi: 
All right, children. Let's go.

Putin'in ziyareti sirasinda sessiz bir pogrom...

Ama Israel'in solcu elitistleri yikarken Yahudiler insaa etmeye devam edecekler.

1993'te Oslo hiyaneti oncesinde Yehuda Shomron'da 193 bin Yahudi vardi.
Bugun 365 bin...

Tora'da yazdigi gibi:

Perşembe, Haziran 21, 2012

1 E KARSI 1400 DEMOKRASISI

bs"d

ABD gundeminde bugun Obama rejiminin aslinda Bush zamaninda baslayan bir operasyonun sonuclari ile guresmesi bulunmakta.
Kisaca Adalet Bakanligina bagli bir kurulus olan ATF'nin "uber-zekali" bir sekilde Meksika'daki uyusturucu orgutlerinin izini surmek icin planladigi bir operasyon bahis konusu. Daha evvelden isaretlenmis silahlar (seri # vs) ATF'ye bagli birimler araciligi ile bu uyusturucu orgutlerine satiliyor ve umulan sonuc bu silahlari izleyerek bu orgutleri vurmak. Operasyonun adi da "fast and furious"
Ama tabii is cigrindan cikiyor, buyuk bir miktar silahin ne oldugu belli degil ve son olarak Arizona'da bir sinir muhafizi bu silahlardan biri kullanilarak olduruluyor.

Tabii bu senenin secim senesi olmasi dolayisi ile Cumhuriyetciler bu konuyu gundemden dusurmememk icin ellerinden geleni yapiyorlar. Bu konuda Obama rejiminin bas savcisi kongreye verdigi aciklamalarinda hem yalan soyluyor hem de bazi onemli bilgileri vermeyi red ediyor. Basta Obama bu konuda habersiz oldugunu iddia ettiyse de yavas yavas ortaya cikan kendisinin de bu aktivitelerden haberdar oldugu. Nixon bundan cok daha ufak bir skandal yuzunden istifa etmisti. Burada kani dokulmus bir ABD guvenlik gorevlisi de soz konusu.

Ama en azindan her ne kadar politik amacla da olsa (secim senesi) en azindan gercek bir demokraside bazi olaylarin uzerine nasil gidilebilecegine isaret.

Her ne kadar bu olay illegal bir hava icinde ise de bunun legal olarak uygulanmis durumu da isin ciddiyetini azaltmamali. Shimon Peres, Yosi Beilin ve surekalari "legal " olarak, uyusturucu orgutlerine degil, Yahudi ulusunu, Israel Devleti'ni yok etmeye yemin etmis teroristlere binlerce silah verdi. Bu silahlarin bir bolumu ile 1400 Yahudi hayatini kaybetti. Evet bizim anlayisimiza gore "legal"di, cunku meclisin, hukumetin onayi ile ve Israel vatandaslarinin en azindan yarisinin berahasi ile yapilmisti bu.
Unutmayalim "Yahudi problemi"ne Nazi Almanya'sinin tatbik ettigi uygulama da hem onlar icin "legal"di, hem de Alman ulusunun buyuk bir bolumunun "berahasi" ile yapilmisti.

1 ABD guvenlik gucu uyesinin hayatinin hesabini )politik nedenlerle olsa dahi) soracak sistem ve kudret mevcut iken 1400 Yahudi'nin kanindan sorumlu birini bizler Cumhurbaskani yapmayi "demokrasi" diye isimlendiriyoruz.

Ama "yes din ve yesh dayan"


Related Posts with Thumbnails